Home / Actual / Primar Virgil Popa: „Începe să duduie partea economică la Săcele!”
sursa foto captura BrasovTV

Primar Virgil Popa: „Începe să duduie partea economică la Săcele!”

Problema locurilor de muncă îi preocupă pe toți edilii din România.

Și pentru primarul municipiului Săcele, Virgil Popa, realizarea de noi locuri de muncă reprezintă o prioritate.

Edilul se declară optimist în ceea ce privește acest subiect.

Rata șomajului este destul de scăzută, se situează undeva în jurul cifrei de 5%, cu excepția cartierului Gârcini, unde nu există, deocamdată, o situație foarte, foarte clară, fiind un cartier mai special. Antreprenorii din Săcele însă, caută forță de muncă atât calificată, cât și necalificată. Tinerii, afirm cu tărie, au soluții să se angajeze la Săcele!

a precizat primarul Virgil Popa în cadrul emisiunii “Brașovul Actual” de la BrașovTv

Potrivit acestuia, noul parc industrial „Electroprecizia”, unde au venit deja 3 firme, dintre care două din Germania, iar una s-a relocat din Brașov în Săcele, reprezintă o bună oportunitate pentru săceleni.

Începe să duduie, cum spun eu, partea economică la Săcele! Asta pentru că o parte importantă din venituri vine de la agenții economici și trebuie să avem grijă de ei!

a precizat primarul Virgil Popa în cadrul aceleiași emisiuni

În acest context, edilul a mai declarat că numărul asistaților social a scăzut. Dacă în urmă cu doi ani erau aproape 1000 de dosare, cu 5000 de asistați social, în prezent mai sunt doar 200 de dosare și aproximativ 1700 de asistați social.

I-am pus la muncă pentru acel ajutor social, iar unii dintre ei s-au dus și s-au angajat la firme. Orice ban care vine de la bugetul local trebuie muncit!

a subliniat Virgil Popa

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply