Home / Actual / “Prietenii lui Măuţă”, câștigătorii primei ediţii a Memorialului „Marian Măuţă“

“Prietenii lui Măuţă”, câștigătorii primei ediţii a Memorialului „Marian Măuţă“

Prima ediţie a Memorialului „Marian Măuţă” la fotbal în sală a fost o reuşită din toate punctele de vedere. Evenimentul organizat de familia fostului jucător al Braşovului, soţia Adriana, fiica Izabela şi cumnatul Adrian Marin, cu sprijinul clubului de fotbal Precizia Săcele şi al primăriei Municipiului Săcele a avut loc sâmbătă la sala de sport a Liceului ,,George Moroianu”.

La turneu au participat 9 echipe, iar finala a fost câştigată de echipa „Prietenii lui Măuţă” (Ion Arotăriţei, Adrian Popa, Mircea Onita, Constantin Pungă, Dragoş Cristean, Lucian Bica, Laurenţiu Hârlab, Eduard Gherghe, Radu Burciu, Adrian Călugăreanu, Marius Nicodim şi Paul Bentu, coordonaţi de Adrian Marin), după executarea loviturilor de departajare în faţa echipei lui Dani Oţil, „Neatza & Prietenii”. Finala mică a fost câştigată de Precizia Săcele, care s-a impus în faţa celor de la Old Precizia 2004.

Cu siguranţă vom organiza anul viitor şi ediţia a doua. Nu te vom uita, Marian Măuţă

au spus organizatorii evenimentului.

06mmarian1_20161205081909

Marian Măuţă a murit în urmă cu trei ani, pe data de 24 noiembrie 2013, la Spitalul Judeţean Braşov din cauza unor grave probleme medicale. Avea doar 37 de ani. În urmă cu 15 ani, în perioada cînd evolua la FC Braşov, lui Măuţă i s-a depistat, în urma unui control medical efectuat la Bucureşti, o malformaţie la inimă. A suferit în Israel o intervenţie chirurgicală pe cord unde i s-a montat un stent. A continuat apoi să joace fotbal pe propria semnătură la echipe din eşaloane inferioare. Pe lângă activitatea de jucător, Măuţă se apucase şi de antrenorat, unde s-a remarcat ca secund al lui Dan Bona. Marian Măuţă s-a născut pe 1 februarie 1976 la Bucureşti. A jucat la Tractorul Braşov, Sportul Studenţesc, FC Braşov, FC Bihor, Pandurii, FC Vaslui, Corona, Unirea Tărlungeni, CSM Făgăraş, Precizia Săcele şi AFC Hărman.

sursa: monitorulexpres.ro

Servicii Săcelene SRL a cumpărat două autobuze

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply