Home / Actual / Prezență săceleană importantă la Campionatele Mondiale de Sărituri cu Schiurile la Obersdorf (Germania).

Prezență săceleană importantă la Campionatele Mondiale de Sărituri cu Schiurile la Obersdorf (Germania).

Săritorii cu schiurile din Săcele (Daniela Haralmbie, Diana Trâmbițaș, Andrei Feldorean, Sorin Mitrofan și Mihnea Spulber) au participat în acest început de lună la Campionatele Mondiale de Sărituri cu Schiurile la Obersdorf (Germania).

Dacă Dana Haralambie este deja o prezență constantă la acest nivel, supriza a venit din partea băieților.

Astfel, Andrei Feldorean de la ACS Săcele a reușit marea surpriză și s-a calificat în finala de la Trambulina mare (cu punctul de construcție 137m), în primii 50 de săritori ai lumii.

În final a obținut locul 45, cu o săritură de 101m. Pe echipă Andrei a avut o evoluție excelentă, având o săritură foarte bună de 119,5 m.

În final România (Andrei Feldorean, Mihnea Spulber, Sorin Mitrofan și Andrei Cacina) a ocupat locul 12 din 14 echipe participante.

La fete, Daniela Haralambie a obținut un loc 26 la trambulina normală și un loc 31 la trambulina mare.

La mixt echipa României, cu trei săceleni în echipă (Daniela Haralambie, Diana Trâmbițaș, Sorin Mitrofan + Andrei Cacina) s-au clasat pe locul 11 din 12 echipe participante.

conform Facebook Cultură și Tineret – Municipiul Săcele

Săcele, la un pas de cod roșu COVID-19

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia