Home / Actual / Premieră! CS Rugby Săcele va participa în campionatul național de juniori la două categorii de vârstă, U15 și respectiv U18

Premieră! CS Rugby Săcele va participa în campionatul național de juniori la două categorii de vârstă, U15 și respectiv U18

Pentru prima data, de la înființarea Club Sportiv Rugby SACELE, clubul săcelean va participa în campionatul național de juniori la două categorii de vârstă, U15 și respectiv U18!

Grupa de U15 va participa pe zona Muntenia și va avea ca adversari, pe cei de laAurora Baicoi, ACSOV Pantelimon și CS Tomitanii Constanța.

Grupa de U18 va juca in grupa ce le are in componenta si pe CSS Bârlad, LPS Suceava, CSS. Viitorul Cluj, CSM Constanța, ACS. Șoimii Dinamo, D.G.ACSOV Pantelimon, CSR Sacele Cristian.

Va fi un camionat extrem de puternic, în care toate echipele vor da totul pe teren. Succes echipei reprezentative a Brașovului.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia