Home / Actual / Precizia Săcele, meci egal în amicalul cu AFC Hărman

Precizia Săcele, meci egal în amicalul cu AFC Hărman

Start în pregătirea de iarnă şi pentru Precizia Săcele, ocupanta locului al doilea în Liga a IV-a, la egalitate de puncte cu AS “SR” Braşov.

Precizia Săcele a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat pe teren celor de la  AFC Hărman. Doi veterani au marcat în acest meci, Buga a deschis scorul pentru AFC Hărman, iar Ioan Coman a restabilit egalitatea pentru Precizia Săcele. 

Pentru Precizia Săcele au evoluat: Moldoveanu – Dragomir, Preda, Galborcea, Pasăre – Fekete, Linguraru, Stan – Bleambu, Coman, Nechifor. Au mai intrat: Pleşca – Dobrean, G. Munteanu şi A. Stoica. Antrenor: Mihai Stere, asa cum anunta monitorulexpres.ro

Singura noutate din lotul săcelean este faptul că, cel mai probabil din retur, Andrei Bilivolschi nu va mai continua la Precizia, deoarece tânărul jucător este student în anul I la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, și consideră că educaţia este mai importantă pentru el decât fotbalul.

Nu putem decât să salutăm acest gest de maturitate al unui tânăr de doar 18 ani, cu regretele de rigoare că Precizia Săcele pierde un jucător talentat.

 

Mai multe despre acest prim meci pe monitorulexpres.ro

(foto cover cu caracter informativ)

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply