Home / Actual / Aflată în plină pregătire de iarnă, Precizia Săcele nu renuntă la obiectivul promovării

Aflată în plină pregătire de iarnă, Precizia Săcele nu renuntă la obiectivul promovării

Deşi rivala la promovare AS SR Braşov şi-a întărit atât lotul de jucători, cât şi potenta financiară prin preluarea de către grupul Maurer Imobiliare a controlului asupra echipei, Precizia Săcele nu renuntă la obiectivul promovării in Liga a III-a.

Echipa noastră, aflată pe locul al doilea din Liga a 4-a braşoveană, dar la egalitate de puncte cu lidera AS SR Brasov a disputat în weekendul trecut un amical cu ACS Steagul Roşu Braşov.

Partida a fost câştigată de elevii lui Mihai Stere cu scorul de 2-1, golurile sacelenilor fiind marcate de veteranul Ioan Coman.

„Echipa este pe drumul cel bun. Mai căutăm ceva jucători, care să ne poată ajuta imediat, în sezonul de primăvară, pentru că ne dorim să ajungem la barajul de promovare. Ne bazăm şi pe aceşti jucători tineri, care s-au comportat foarte bine pe parcursul turului, avem mare încredere în ei”, a spus Mihai Stere, antrenorul celor de la Precizia.

Săcelenii vor mai evolua in aceasta perioada si impotriva echipelor Abatorul Slobozia (Liga a 4-a, Ialomiţa), CSA Steaua (Liga a 4-a Bucureşti) sau Coltea Brasov.

sursa text: bzb.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply