Home / Actual / Potriveală electorală! Primăria anunță că reîncep lucrările de apa și canal în Baciu

Potriveală electorală! Primăria anunță că reîncep lucrările de apa și canal în Baciu

De astăzi, 24 august, reîncep lucrările de reabilitare și extindere rețele de apă potabilă și canalizare menajeră pe 13 străzi din cartierul Baciu.

Execuția lucrărilor se desfășoară pe durata a 36 luni, iar valoarea totală a investiției este de 21.648.154 lei.

Lucrările implică reabilitarea a 8123 m rețele de apă potabilă prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), cu o finanțare de la bugetul de stat în valoare de 8.755.205 lei conform contractului de finanțare semnat în luna mai 2018, și extinderea rețelei de canalizare menajeră pe o lungime de 7589 m, proiect finanțat de la bugetul local.

Conform proiectului, lucrările au fost împărțite pe tronsoane funcționale în trei etape, astfel:

Etapa I: str. Cerbului, str. De Mijloc, Cloșca (parțial), str. Dealului (parțial)
Etapa II: str. Verii, str. Horea, str. Crișan, str. Caraiman, str. Al. I. Cuza, str. Dealului (parțial), str. Izvoarelor (parțial), str. Vâlcele
Etapa III: str. Canalului, str. Cloșca (parțial), str. Izvoarelor (parțial), Vâlcele (parțial)

Până în prezent au fost executate lucrări aferente etapei I, care vor continua în această lună, și vor începe lucrările la etapa II-a.

Supărat că presa a aflat de combinațiile sale, pesedistul Popa a încercat să mute dosarul ”Camping Dârste” departe de Brașov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia