Home / Tărlungeni / Popas turistic de pe Tărlung mistuit de un incendiu. Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale

Popas turistic de pe Tărlung mistuit de un incendiu. Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale

Interventie a pompierilor din Brașov miercuri seara, în jurul orelor 20.00.

5 echipaje au plecat spre Săcele, unde o casă a luat foc, pe strada Barajului nr. 51, în zona Popasului Valea Dreasă – Brădet.

„Acţionăm cu 5 autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă, o autoscară mecanică şi un echipaj SMURD. Arde generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp, cu posibilitate de extindere la clădirea din vecinătate”, a transmis, imediat ce militarii au ajuns la faţa locului, plt. Luiza Dănilă, purtător de cuvânt ISU Braşov.

De abia o oră şi jumătate mai târziu s-a reuşit înlăturarea pericolului.

„În momentul de faţă incendiul este localizat, se lucrează la lichidare. Intervenţia este în continuare dificilă, deoarece sunt degajări mari de fum, dar şi datorită faptului că a ars mansarda imobilului, iar sub acoperişul acesteia sunt în continuare focare ce trebuiesc stinse. Suprafaţa este mare, pe lângă casă, care a fost afectată, incendiul s-a extins şi la sala de masă a Popasului Valea Dreasă. 

Nu erau clienţi înăuntru la momentul izbucnirii incendiului”, a declarat, în jurul orelor 21.40, reprezentantul sursa citată.

conform bzb.ro

Săcelean, liderul de grup al PNL în cadrul Consiliului Județean Brașov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia