Home / Actual / Polițiștii săceleni, intervenție după ce un șofer din Prahova s-a răsturnat pe ocolitoare

Polițiștii săceleni, intervenție după ce un șofer din Prahova s-a răsturnat pe ocolitoare

La data de 19 noiembrie 2020, în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier, la intersecția VO1K cu D.J. 103A.

Cu ocazia verificărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 29 ani, din județul Prahova, care a condus un autoturism pe VO1K, in direcția Sibiu spre Ploiești, la intersecția cu D.J. 103A, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto.

La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,91 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figura ca având permisul de conducere reținut ca urmare a altor abateri anterioare la regimul rutier, neavând astfel dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”vătămare corporală din culpă”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Viceprimarul alianței PSD+UDMR își face campanie la Parlamentare, în timp ce săcelenii își repară singuri drumurile

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia