Home / Actual / Polițiștii săceleni au prins trei bărbați, în timp ce tăiau mai mulți arbori din fondul forestier

Polițiștii săceleni au prins trei bărbați, în timp ce tăiau mai mulți arbori din fondul forestier

Acțiunea de depistare a avut loc la data de 23 august, cand polițiștii săceleni au organizat și desfășurat o acțiune care a vizat prevenirea și combaterea infracțiunilor la regimul silvic din fondurile forestiere aflate pe raza localității.

Cu această ocazie, polițiștii au depistat trei bărbați care, folosindu-se de un motofierăstrău, ar fi tăiat mai mulți arbori din fondul forestier național.

Materialul lemnos care urma să fie transportat de către persoanele depistate a fost recuperat și depozitat într-un punct de control silvic.

În cauză, față de aspectele constatate de către polițiști, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în care cei trei băbați, cu vârstele între 20 și 33 de ani, din municipiul Săcele, sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de tăierea fără drept de arbori din fondul forestier național și furtul de arbori din păduri.  

”De asemenea, față de persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunilor a fost dispusă măsuura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând a fi dispuse, în continuare, măsuri corespunzătoare.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, iar finalizarea cercetărilor va fi propusă soluția legală”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov

Ei șmecheri, noi fraieri! Oridecâte ori se întâlnesc Inginerul și Baciul, cetățenii unui oraș de munte mai sărăcesc un pic – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia