Home / Actual / Polițiștii din Săcele cercetează acte de “violență în familie” și “amenințare” dintre o femeie și concubinul acesteia
Foto caracter informativ

Polițiștii din Săcele cercetează acte de “violență în familie” și “amenințare” dintre o femeie și concubinul acesteia

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “amenințarea”.

În fapt, la data de 31 mai 2020, polițiștii au fost sesizați telefonic de către o femeie din municipiul Săcele, cu privire la faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, concubinul său ar fi amenințat-o cu acte de violență.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că, bărbatul, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa în data de 28 mai 2020.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Săcelean prins la volan fără permis pe o stradă lăturalnică din municipiu

Decizie locală! Locurile de joacă rămân închise, în schimb se redeschid terenurile de sport multifuncționale

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia