Home / Actual / Polițiștii din Săcele au reținut un bărbat bănuit de tâlhărie calificată

Polițiștii din Săcele au reținut un bărbat bănuit de tâlhărie calificată

La data de 29 mai polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Săcele au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 24 ani, din județul Brașov. Acesta, la data de 12 în jurul orei 22.45, în timp ce se afla pe str. Episcop Popeea, din municipiul Săcele, ar fi aplicat mai multe lovituri unui bărbat aflat în stare de ebrietate iar ulterior l-ar fi deposedat pe acesta de telefonul mobil și un portofel în care avea acte și bani.

Polițiștii au probat activitatea infracțională a bărbatului și au recuperat telefonul mobil, care a  fost  restituit părții vătămate. Bărbatul, a fost  reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov.

El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

FC Precizia Săcele a câștigat faza județeană a Cupei României

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia