Home / Actual / FC Precizia Săcele a câștigat faza județeană a Cupei României

FC Precizia Săcele a câștigat faza județeană a Cupei României

FC Precizia Săcele a câștigat ieri faza județeană a Cupei României după o finală absolut dramatică jucată împotriva celor de la Olimpic Zărnești. Meciul desfășurat pe stadionul Tineretului din Brașov a fost tranșat la loteria penaltyurilor, după ce la sfârșitul timpului regulamentar scorul a fost de 1-1. 

După o primă repriză echilibrată în care ambele echipe au înscris câte o dată, Precizia prin golgheterul Coman în minutul 37 și Zărnești printr-un penalty transformat de Dascălu în minutul 43, săcelenii au revenit de la cabine mai motivați și hotărâți să închidă meciul în timpul regulamentar. Doar norocul a făcut ca meciul să intre în prelungiri, săcelenii întrecându-se în ratări, iar zărneștenii terminând timpul regulamentar în 10 după eliminarea lui Botorea. 

În prelungiri, echipa noastră putea închide jocul însă portarul zărneștenilor a avut două parade extraordinare în fața lui Coman, trimțând meciul la penaltyuri. Loteria s-a încheiat 4-3 pentru săceleni, după ce zărneștenii au irosit 2 lovituri de departajare, în timp ce de la Săcele a ratat doar Pușcașu. Marcatorii Preciziei au fost Fekete, Pasăre, Coman şi Galborcea și cupa, medaliile și tricourile învingătorilor au venit la Săcele spre bucuria întregului lot de jucători, staffului și suporterilor inimoși care și-au susținut echipa de pe stadion. 

Bravo băieți! Hai Precizia! 

 

Program special al autobuzelor de Rusalii și 1 iunie

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia