Home / Actual / Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol au oprit 4 bărbați ce tăiau ilegal lemn la Săcele

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol au oprit 4 bărbați ce tăiau ilegal lemn la Săcele

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol au fost sesizați de către un reprezentant silvic cu privire la faptul că, dintr-o pădure, situată în localitatea Săcele, au fost tăiați ilegal mai mulți arbori.

Polițiștii i-au identificat pe cei bănuiți de tăierea arborilor, fiind vorba despre 4 bărbați, toți domiciliați în municipiul Săcele, iar materialul lemnos pe care aceștia l-au sustras depășește, după măsurătorile efectuate, de peste 24 de ori prețul mediu al unui metru cub de masă lemnoasă pe picior.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, urmând a se continua cercetările pentru infracțiunea săvârșită la regimul silvic de cei patru bărbați, față de care a fost dispusă măsura reținerii și introducerii în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia