Home / Actual / Polițiștii au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, în care se semnala faptul că o femeie, din municipiul Săcele, este agresată fizic

Polițiștii au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, în care se semnala faptul că o femeie, din municipiul Săcele, este agresată fizic

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violență în familie și încălcarea dispozițiilor dispuse prin ordin de protecție”.

Astfel, în data de 26 februarie 2023, polițiștii au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, în care se semnala faptul că o femeie, din municipiul Săcele, este agresată fizic de concubinul acesteia.

În cadrul verificărilor efectuate a fost identificat bărbatul agresor și s-a constatat faptul că pe numele concubinului era emis un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni.

Prin ordinul emis, bărbatul agresor era obligat să păstreze o distanță minimă față de persoana vătămată, distanță pe care acesta nu a respectat-o, astfel că, la data de 26.02.2023, pe fondul stării de ebrietate în care bărbatul se afla, și-a agresat fizic concubina.

Față de cele stabilite, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal, în care sunt cercetate aspectele constatate.

Ancheta este continuată la acest moment în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Nu i-a interesat și au votat! Consilierii PSD și UDMR au aprobat majorarea de tarife la salubritate. PNL s-a abținut! – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia