Home / Actual / Poftiți la licitația pentru locurile de parcare. În ce zi este cea din cartierul vostru aflați din știre!

Poftiți la licitația pentru locurile de parcare. În ce zi este cea din cartierul vostru aflați din știre!

In conformitate cu prevederile Regulamentului de atribuire a locurilor de parcare in parcarile de reședinta din Municipiul Sacele, aprobat prin H.C.L. nr. 110/2018, achitarea taxei de parcare aferente locurilor de parcare si eliberarea abonamentului de parcare catre titularii acestui drept, s-a incheiat la data de 31.03.2024.

Primaria Săcele informează ca din totalul de 1925 locuri de parcare numerotate si inregistrate in cele trei cartiere de blocuri din Municipiul Sacele, nu au fost achitate 37 locuri de parcare si s-au inregistrat 17 cereri de renuntari la locurile de parcare.

In perioada 28.05.2024 – 30.05.2024, incepand cu ora 8.30, la sediul Primariei Municipiului Sacele, Casa Casatoriilor – str. Mihai Eminescu, nr. 4, va avea loc procedura de licitatie, in conformitate cu H.C.L. nr. 110/2018, dupa urmatorul program:

– Cartierul Electroprecizia – 28.05.2024;

– Cartier Stefan cel Mare – 29.05.2024;

– Cartier Movilei – 30.05.2024.

Cei care doresc sa participe la procedura de licitatie vor avea asupra lor actul de identitate si certificatul de inmatriculare al autovehiculului ( talonul ).

  • Primaria lui Popa Virgil nu a fost în stare să finalizeze în termen util digitalizarea administrației
  • Mai mult decât atât, administrația actuală a ratat și depunerea documentelor pentru decont și trebuie să plătească aproape 3 milioane de lei din bugetul local
  • De ce trebuie să suporte cetăţenii din buzunarul propriu lipsa de profesionalism, nepăsarea şi administrarea defectuoasă a fondurilor nerambursabile şi a banilor publici?!

EXCLUSIV: În loc de digitalizare și modernizare, pagubă de aproape 3 milioane de lei la Primăria Săcele – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia