Home / Actual / PNL Săcele are o conducere nouă. Cine a câştigat şi cine sunt vicepreşedinţii?

PNL Săcele are o conducere nouă. Cine a câştigat şi cine sunt vicepreşedinţii?

Organizaţia Municipală Săcele a Partidului Naţional Liberal s-a întâlnit în Adunare Generală pentru a-şi alege noua conducere.

Astfel, consilierul judeţean Andrei Marius Kadas este pentru următorii 4 ani preşedintele PNL Săcele (foto dreapta).

Acesta va fi secondat de 6 vicepreşedinţi: Lucian Pascu, administratorul public al Municipiului Săcele, Cristian Popa, Ciprian Nitescu, Robert Copot, Dan Mureşan şi Ciprian Sterpu, ultimii 5 şi consilieri locali ai PNL la Săcele.

Mesajul transmis de Andrei Kadas către liberali a fost unul de încredere că la Săcele, PNL are o echipă puternică, activă şi capabilă să pună în practică proiecte utile întregii comunităţi.

Acesta şi-a manifestat dorinţa de a întări organizaţia de la Săcele atât prin readucerea vechilor membrii mai aproape de partid, dar şi prin atragerea de noi simpatizanţi şi doritori de a face politică liberală.

Noua conducere îşi propune ca acţiunile şi proiectele PNL să fie mult mai vizibile în spaţiul public, pentru că săcelenii, şi nu numai ei, să fie bine informaţi despre activitatea consilierilor locali.

Proiectele PNL de la Săcele

Consilierii PNL lucrează la noi criterii ce vor sta la baza rezonării Municipiului Săcele, un subiect delicat pentru locuitorii din oraş. Este un proiect menit să definească într-un mod clar, corect şi transparent criteriile pe baza cărora proprietăţile vor fi încadrate în zonele de impozitare, astfel eliminându-se neconcordantele existente în prezent.

O altă propunere a PNL ce va fi implementata este programul Primul Ghiozdan. Începând cu anul şcolar 2017-2018 programul este o măsură de sprijin prin acordarea pachetului cu rechizite şcolare pentru copiii înscrişi în clasa pregătitoare şi clasa I, în unităţile de învăţământ din municipiul Săcele.

În ceea ce priveşte sportul şi agrementul propunerile PNL includ refacerea trambulinei, constructia unei pârtii de schi (ambele în fază de documentatie), dar şi amenajarea unei zone de picnic ce ar trebui finalizata anul acesta.

Şi siguranţa rutieră este un subiect abordat de PNL, fiind centralizate cererile locuitorilor pentru amplasarea de limitatoare de viteză urmând a se veni cu încă două măsuri: amplasarea de semafoare cu comandă la trecerile de pietoni de lângă şcolile unde se desfăşoară cursuri ale ciclului primar şi instalaţii de iluminat inteligent (lumina rece, LED) pentru anumite treceri de pietoni.

Listă vicepreşedinti PNL Săcele:

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply