Home / Actual / PNL propune cea mai bună echipă administrativă pentru Săcele: Ciprian Sterpu – Primar și Adrian-Ioan Veștea – Președinte CJ Brașov (P)

PNL propune cea mai bună echipă administrativă pentru Săcele: Ciprian Sterpu – Primar și Adrian-Ioan Veștea – Președinte CJ Brașov (P)

Echipele puternice sunt cele care în administrație aduc cele mai bune rezultate pentru cetățeni și comunitate.

La Săcele, la alegerile locale din 9 iunie, Partidul National Liberal propune cea mai bună echipă administrativă formată din Ciprian Sterpu – Primar al Municipiului Săcele si Adrian Veștea – Președinte al Consiliului Județean Brașov. 

Ciprian Sterpu vine în fața săcelenilor cu o viziune clară axată pe ideea de dezvoltare și modernizare accelerată a comunității săcelene.

La 43 de ani, acesta are maturitatea, energia, cât și experiența necesară unui mandat administrativ al cărui scop este rezolvarea principalelor probleme cu care ne confruntăm la Săcele.

Adrian Ioan-Veștea este principalul vector al dezvoltarilor administrative ale judetului Brașov în ultimii 8 ani.

A fost implicat în transformările semnificative prin care a trecut județul nostru, având convingerea fermă că principiile liberalismului reprezintă cheia dezvoltării sustenabile și incluzive a comunității noastre.

COD AEP 21240015

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia