Home / Actual / De la Bucuresti, PNL dă semnalul: tineri pe liste! Ce se întâmplă la Săcele?

De la Bucuresti, PNL dă semnalul: tineri pe liste! Ce se întâmplă la Săcele?

La Bucuresti, PNL a hotărât ca pe listele de candidaţi la consiliile locale de sector şi la Consiliul General al Municipiului Bucuresti să aiba minimum 20% tineri promovaţi de Tineretul Naţional Liberal, pe locuri considerate, sigur, eligibile.

Promovarea substantiala a tinerilor pe listele de candidaţi la alegerile locale este un prim răspuns concret pe care PNL îl dă străzii care ne cere reformarea clasei politice.

Totodată, candidaţii la alegerile locale vor trebui să semneze şi declaraţia de integritate cerută de Coaliţia de organizaţii neguvernamentale ”România Curată”, precum şi declaraţia de conformitate cu criteriile de integritate asumate de PNL.

Si la Săcele, PNL intenţionează să susţină 2 tineri pe poziţii eligibile, pentru a capitaliza plusul de imagine adus de aceştia. Pe surse,  este de vorba de Lucian Pascu (32 de ani) la Consiliul Local Săcele şi de Ciprian Sterpu (35 de ani), ce urmează să fie susţinut de organizaţia locală pentru a deveni Consilier Judeţean, poziţie din care trebuie sa fie voce a comunităţii săcelene în forul judeţean.

Urmează în scurt timp şi confirmarea politică dacă PNL Săcele doreşte o schimbare adevărată şi un scor bun la alegeri sau rămane cu aceleaşi cadre în prima linie cu care a activat pană acum.

Citeste aici despre Sacele si Consiliul Judetean Brasov

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply