Home / Actual / Pesedistul Popa Virgil să spună dacă l-a angajat pe ”bombardierul” din Gârcini la Primărie, când s-a întâmplat asta și pe ce post

Pesedistul Popa Virgil să spună dacă l-a angajat pe ”bombardierul” din Gârcini la Primărie, când s-a întâmplat asta și pe ce post

Virgil Popa fuge de responsabilitatea publică de a da explicații despre ce face cu banii săcelenilor.

De curând, m-am lovit de refuzul acestuia de a răspunde la o întrebare simplă: ”L-a angajat în Primăria Săcele pe numitul Ganea Ciprian? Dacă da, pe ce post și când s-a întâmplat acest lucru?”

Ganea Ciprian este nimeni altul decât individul intrat în atenția Poliției Săcele pentru faptele sale violente, specifice interlopilor. Un ”bombardier” local, cum se spune în popor, un personaj agresiv verbal și fizic, ce amenință consilierii locali și candidații cu corecția corporală.

Mai mult decât atât, in numele celor ce l-au chemat prin telefon la o sedinta GAL Garcini ”sa faca ordine” (cum declara martorii evenimentului) acesta l-a agresat fizic pe un mediator scolar chiar in curtea Școlii Gimnaziale Nr 5, sub privirile satisfacute ale celor ce conduc GAL-ul în frunte cu consiliera PSD, Teonia Voicescu. Orice forma de opozitie cand este vorba de fondurile europene pentru zona defavorizata trebuie rapusa rapid la Sacele!

Pentru cei interesați de subiect, dar mai ales de ordinea publică și de siguranța cetățenilor din Săcele, menționez că am solicitat încă din luna august informații despre angajarea în administrația publică locală a acestui personaj.

Am cerut pe baza Legii 544 / 2001 – cea care reglementeaza liberul acces la informatia de interes public să primim un răspuns la urmatoarele întrebări legitime:

  • Care este data la care a fost angajat in Primaria Municipiului Sacele domnul Ganea Ciprian?
  • Pe ce pozitie a fost incadrat acesta, care a fost procedura de angajare (concurs, incadrare directa, etc)?
  • Care sunt sarcinile si atributiile de serviciu ale acestuia?
  • Care este salariul de incadrare a domnului Ganea Ciprian?

În loc de răspunsul în termen legal, m-am trezit cu o serie de explicații juridice care au însoțit un refuz.

Vezi bine, consilier județean fiind, primarul municipiului Săcele nu doreste să răspundă și mă trimite șmecherește la Consiliul Județean.

Îi reamintesc edilului săcelean ca inainte de toate sunt locuitor al municipiului Sacele si are obligatia legala de a raspunde solicitarilor cetatenilor saceleni.

Voi relua cererile si voi merge catre Instanta in caz de refuz si tot vom afla adevarul:

L-a angajat Popa Virgilpe Ganea Ciprian în Primarie?

Și mai important, daca da, a fost această angajare o formă de recompensă pentru serviciile aduse de acesta în campania electorală pesedistului Popa Virgil?

Ciprian Sterpu – Presedintele PNL Sacele si Consilier Judetean PNL

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

 

LIDL a anunțat data deschiderii magazinului de la Săcele

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia