Home / Actual / LIDL a anunțat data deschiderii magazinului de la Săcele

LIDL a anunțat data deschiderii magazinului de la Săcele

30 septembrie este ziua mult așteptată de clienții săceleni ai retailerului german LIDL.

Până la această dată construcția, dotarea și aprovizionarea supermarketului din strada Câmpului Nr. 97 ar trebui să fie gata și odată cu acesta și giratoriul de la intersecția ocolitoarii cu strada Armata Română.

Săcele va fi cel de-al șaselea oraș din județ în care germanii de la LIDL se extind, după Brașov, Codlea, Făgăraș, Victoria și Zărnești.

Modificările din zonă: Un giratoriu și un sens unic

În zona unde acesta se va construi conform PUZ – Planul Urbanistic Zonal, la intersecția străzilor Câmpului și Agronomiei va aparea și un sens giratoriu care să reglementeze circulația.

Acesta este propus să fie construit la intersecția dintre străzile Câmpului (Ocolitoarea Municipiului Săcele) și Armata Română.

Girația are ca principal scop permiterea accesului clienților în incinta parcării supermagazinului LIDL. 

Ieșirea din această parcare se va face pe strada Agronomiei, cu acces ulterior OBLIGATORIU la dreapta pentru toți participanții la trafic.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

(VIDEO) Ciprian Sterpu, președinte PNL Săcele: ”Vom continua demersurile pentru înființarea unei linii de transport in comun pe ocolitoarea municipiului”

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia