Home / Actual / Percheziții în Săcele pe tema ajutoarelor sociale!

Percheziții în Săcele pe tema ajutoarelor sociale!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice şi Poliţiei municipiului Săcele efectuează trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Săcele, într-o cauză având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de corupţie vizând stabilirea şi plata ajutoarelor sociale acordate unor locuitori ai municipiului Săcele, judeţul Braşov.

Pe numele a 2 de persoane au fost emise mandate de aducere, acestea urmând a fi aduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov în vederea audierii.

În cauză au fost emise 180 de citaţii pentru audierea unor persoane, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov  şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.

Procurorii au beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale a Inspectoratului General al Poliției Române.

Mai multe știri pe brasovtv.com

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply