Home / Actual / Compania Rewe confirmă: Penny Market Săcele se deschide după Crăciun

Compania Rewe confirmă: Penny Market Săcele se deschide după Crăciun

Rewe România continuă extinderea rețelei Penny Market în România și deschide 14 magazine noi în luna decembrie și ajunge la o rețea de 200 de unități la nivel național, printre care si pe cea de la Săcele.

După Crăciun, retailerul urmează să deschidă alte 6 magazine în 6 județe din țară: Ineu – județul Arad, Săcele – județul Brașov, Hațeg – județul Hunedoara, Popești-Leordeni – județul Ilfov, Bolintin – județul Giurgiu, Oravița – județul Caraș Severin și va redeschide magazinul XXL Mega Discount din Brașov în format Penny Market.

Grupul german a deschis primul magazin pe piața locală în 2005, principalul concurent al retailerului pe segmentul pe care activează fiind Lidl.

Fondat în 1927 în Koln, Rewe este unul dintre cele mai importante grupuri de retail și turism din Germania, dar și din Europa. Cu aproximativ 330.000 de salariați în 12 țări europene, grupul are 15.000 magazine iar în 2014 a înregistrat o cifră de afaceri de peste 51 de miliarde de euro.

CONCURS – câștigă o invitație dublă la Paradisul Acvatic

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply