Home / Actual / Pedagogul lovit la o ședință a GAL Gârcini, chiar în curtea școlii din cartier: ”Bombardierul făptaș este ajutat de primar și partid ca dosarul să fie *uitat printr-un sertar*”

Pedagogul lovit la o ședință a GAL Gârcini, chiar în curtea școlii din cartier: ”Bombardierul făptaș este ajutat de primar și partid ca dosarul să fie *uitat printr-un sertar*”

Legea pumnului devine un mod de a face administrație la PSD și sub stricta supraveghere a oamenilor lui Virgil Popa în Săcele se întâmplă fapte monstruoase.

Lucrurile degenerează în comunitate și nimeni nu pare a fi deranjat de asta.

Amenințări, pumni și picioare în gură la o întâlnire din Săcele

Toate acestea girate de PSD, membri ai acestui partid și angajați din Primăria Săcele … aceasta este realitatea anului 2021. 

În seara zilei de 26 august 2021, la Școala Gimnazială Nr. 5 din Gârcini a avut loc o întâlnire de informare despre proiectele realizate și proiectele viitoare destinate acestei comunități ale GAL Gârcini.

”Șefa” acestei asociații s-a aflat la conducerea întâlnirii. Este vorba de Voicescu Teonia, consilier local PSD, confidenta lui Virgil Popa, unul dintre personajele cheie ale pesedistilor la Săcele.

La ședința de informare lucrurile au degenerat rapid. O bună parte din participanți au considerat că prezentarea era lipsită de claritate, fără date exacte, lipsită de fapte concrete și documente doveditoare, spune un martor.

Unul dintre cei ce contestau activitatea GAL Garcini a fost la acel moment si este in continuare si Fekete Florian, un pedagog ce a lucrat mult in zona vulnerabila Garcini.

Acesta a fost lovit de un personaj cunoscut in zona pentru agresivitatea lui, Ganea C.

Iata ce spune pedagogul, ca o rememorare a acelui moment de la care au trecut 3 ani.

”In ceea ce il priveste pe cel care m-a lovit, Ganea C, in urmatoarea zi am fost la politia Sacele si am depus plangere penala, apoi am adus actul de la medicul legist, o dovada de la dentist, declaratii ale martorilor, etc. Pana acum nu am primit niciun raspuns din partea acestora.

Singul lucru primit din partea politiei, a fost un apel din partea unei politiste, in anul 2022, sa ma anunte ca ancheta este in derulare si daca doresc sa se continue, am zis ca *da* si asta a fost. Atat…si au trecut aproape 2 ani de atunci.

Motivul pentru care se prelungeste, il stiu. Ganea C, a fost si este angajat al primariei, un mare *bombardier* in Garcini si este ajutat de catre primar si partid ca dosarul sa fie *uitat printr-un sertar*.”

Despre Ganea Ciprian am mai scris aici, pe Saceleanul.ro … este un individ agresiv și periculos cu care pesedistii lui Virgil Popa țin sub control o parte din comunitatea Gârcini. Prin teroare, evident!

Acest personaj este foarte cunoscut Poliției Săcele! Mai multe detalii CLICK AICI!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia