Home / Actual / (pe surse) Șefii pesediști din conducerea centrală sunt ”fierți” pe primarul Popa Virgil

(pe surse) Șefii pesediști din conducerea centrală sunt ”fierți” pe primarul Popa Virgil

Să blochezi (n.b. din afuriseala) un proiect de 405 milioane de lei, unul pe care chiar șefii tăi politici și-l doresc implementat cât mai repede … aceasta este strategia primarului Popa Virgil, edilul municipiului Săcele. 

Pe surse, șefii din PSD – conducerea centrala, sunt furioși la adresa lui Popa Virgil, un primar de care nu mai vor să audă.

De ce? Pentru că Popa Virgil își arată mușchii local prin punerea de piedici față de un proiect major de infrastructura, unul asumat de actuala coaliție de Guvernare.

Primarul PeSeDe al municipiului uită în primul rând de cetățenii ce doresc dezvoltare, uită de promisiunile față de mediul de afaceri și uită că un drum județean modernizat aduce prosperitate și bani la buget.

Sau nu uită, însă nici nu-l interesează!

Probabil că fiind la final de job de primar, Popa Virgil nu dorește să lase în urma sa și o continuitate a proiectelor, pe principiul istoric ”Dupa mine, potopul!”

Mai vrea, oare, să dea niște lovituri rapide bugetului local si bunăstării municipiului, prin acordarea pe banda rulantă a contractelor către aceeași beneficiari din trecut, o rețetă a ”succesului”, daca prin succes se dorește un drum rapid către Codlea sau Jilava???

Până una alta, cariera politică a primarului Popa Virgi se îndreaptă spre un sfârșit abrupt și din PSD, așa cum s-a mai întâmplat și în cazul altui partid în trecut, frecventat cu la fel de multă aroganță de ”Gilică’…

Săcelenii așteaptă totuși un drum Brădet – Valea Doftanei modernizat, o dezvoltare a zonei și mult mai multa considerație din partea primarului pe care ei îl plătesc prin taxele și impozitele lor.

(acesta material este o opinie politica)

Modernizarea de 405 milioane de lei a drumului Brădet (Săcele) – Doftana (Câmpina) este blocată la … Primăria Săcele! – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia