Home / Actual / Parohia Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” din Satulung: 40 de porții cu mâncare tradițională pentru personalul spitalului de la Săcele

Parohia Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” din Satulung: 40 de porții cu mâncare tradițională pentru personalul spitalului de la Săcele

Preoții și credincioșii parohiei cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” din Satulung – Săcele, judeţul Braşov, au împărtășit bucuria Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Săcele care, în noaptea de Înviere, au purtat de grijă bolnavilor internați.

În prima zi a praznicului, aceștia au dăruit personalului medical și auxiliar, alături de Sfintele Paști, 40 de porții cu mâncare tradițională, fiind solidari cu eforturile medicilor în lupta cu bolile trupești.

Acțiunea s-a desfășurat la inițiativa preotului Alexandru Ion Petrica (Parohia Satulung II), alături de preotul Antonio Cristian Aroneasa (Parohia Satulung I) și de preotul Bogdan Dumitru Bădiță (Parohia Satulung III).

sursa http://mitropolia-ardealului.ro/

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia