Home / Actual / Cartonaş roşu din partea PSD pentru Panait

Cartonaş roşu din partea PSD pentru Panait

Neoficial

Pe principiul “dragoste cu sila nu se face”, consilierul local Cristian Panait urmează a primi un nou cartonaş roşu din partea PSD Săcele. Numeroasele certuri dintre acesta şi organizaţia locală a PSD, certuri ce au culminat cu o excludere a lui Panait din PSD şi o înlocuire din Consiliul Local. Panait revenise în circuitul politic local după ce câştigase în justiţie bătălia cu PSD, prima sa excludere fiind considerată nestatutară de tribunal.

PSD Săcele se pare că şi-a învăţat lecţia, urmând o nouă excludere a lui Panait şi înlocuirea acestuia cu Gheorghe Jitaru, ce se va produce la şedinţa locală din 15 februarie. De altfel, Cristian Panait se plasase în afară partidului prin numeroasele atacuri la adresa conducerii PSD Săcele!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. Admite cererea formulată de reclamantul Panait Bian Cristian, în contradictoriu cu pârâta Instituţia Prefectului Judeţului Braşov, şi în consecinţă : Dispune suspendarea executării Ordinului nr. 62/22.01.2016 emis de Instituţia Prefectului Judeţului Braşov, până la pronunţarea instanţei de fond. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 520 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 15.02.2016.
    Document: Hotarâre 173/2016 15.02.2016

    Dosar 5302/62/2015

Leave a Reply