Home / Actual / (pamflet) La Săcele se vor scoate la vânzare 2 tipuri de abonament: Unul pentru autobuze care se strică des și altul pentru cele care se strică mai rar

(pamflet) La Săcele se vor scoate la vânzare 2 tipuri de abonament: Unul pentru autobuze care se strică des și altul pentru cele care se strică mai rar

Disperați de falimentul moral, tehnic și financiar în care au băgat transportul în comun de la Săcele, conducătorii urbei au hotărât să vină cu o modificare la abonamente.

Astfel, a avut loc o întâlnirea de taină la un restaurant din municipiu unde s-a băut mult, s-a mâncat mult și s-a râs și mai mult de săcelenii ce i-au votat în 2020, spune o ospătărița durdulie din locatia de “lux” descrisă mai devreme.

Dar dincolo de miștourile și aroganțele slugilor lui Popa Virgil, se aude prin târg că vor apărea la Săcele și 2 tipuri noi de abonamente pe transportul în comun.

Unul este pentru autobuzele care se strică mai rar, iar al doilea este pentru cele care se strică mai des.

Cum este foame mare de bani la Săcele, ambele varinte de abonament vor fi mai scumpe decât cele de pe RAT Brașov, deoarece spune aceeași sursă anonimă, s-ar fi spus că pentru a călători pe autobuzele de Săcele este o experiență completă, ce vine la pachet cu mirosuri, arome, atmosferă – a se citi manele – gratis, ba chiar și unele scene de sporturi marțiale, practicate de neprofesioniști.

La final, s-a concluzionat ca săcelenii oricum suportă orice, deci și această propunere poate fi servită cu coada la ridicarea abonamentelor, discriminare, bătaie de joc și un pic de dictatură roșie. 

Pentru cei ce NU le convine cum este condus municipiul de primarul Popa Virgil și sleahta lui de acoliți, va fi oferită și varianta de abonament de transport DOAR DUS!

Săcelenii au acum 2 variante … Scapă cine poate! sau Scăpăm orașul de ei! Aveți timp de gândire până în 2024! 

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Încă o ”realizare” a primarului Popa Virgil: Gunoiul se scumpește din nou la Săcele de la 1 martie! +10% pentru populație, respectiv 11% pentru firme – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia