Home / Actual / Organizația Mondială a Sănătății trimite o delegație și la Săcele

Organizația Mondială a Sănătății trimite o delegație și la Săcele

Mâine, 9 noiembrie 2021, la orele 9:30, la Spitalul Municipal Săcele, dar și la Centrul de vaccinare de la Policlinica din municipiul Săcele va ajunge o delegație a Organizației Mondiale a Sănătății.

Delegația OMS este formată din: dr Cassandra Butu, director interimar al Biroului OMS Romania; dr Heather Papowitz, manager de criză, Biroul OMS pentru Europa; Andreea Popescu, Ofițer Național, Biroul OMS Romania; dr Brett Craig, expert vaccinare, Biroul OMS Europa.

Subiectele vizitei sunt PREZENTARE SPITAL SACELE – Problematica spitalizarii cazurilor pediatrice. Oportunitati si riscuri in pandemie, PROVOCARILE MEDICILOR DIN AMBULATOR (ELECTROPRECIZIA) – Intalnire cu medici de familie si specialisti,  laborator testare rt pcr, centru de vaccinare local, dar si PARTICULARITATILE COMUNITATII RROME in contextul pandemiei COVID 19 – Intalnire cu reprezentanti, mediatori, ONG.

Încă o EcoInsulă a ars la Săcele! Tot în Electroprecizia…

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia