Home / Actual / Ordin de protecție provizoriu față de un bărbat din Săcele care și-a amenințat concubina
Foto caracter informativ

Ordin de protecție provizoriu față de un bărbat din Săcele care și-a amenințat concubina

La data de 8 august, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 30 ani din localitate. 

În fapt, la data 07 august, în jurul orelor 4:00, bărbatul, în timp ce se aflau la domiciliul comun, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe concubina sa, în vârstă de 26 ani, creându-i acesteia o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză, dispunându-se evacuarea temporară din locuință a acestuia, precum și păstrarea unui distanțe de minimum 100 de metri față de femeie și membrii familiei acesteia.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințarea”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

De marți pornește o nouă campanie de dezinsecție la Săcele

Marcare de trasee turistice în munții Ciucaș

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia