Home / Actual / Oprită noaptea prin Săcele de către polițiști, o femeie a ajuns direct la Penitenciarul Codlea

Oprită noaptea prin Săcele de către polițiști, o femeie a ajuns direct la Penitenciarul Codlea

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au depistat o persoană urmărită național și au pus în executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de autorități, pe numele acesteia.

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 02:15, pe bulevardul George Moroianu, din municipiul Săcele, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele, au depistat două persoane, în stare avansată de ebrietate. 

În cadrul controlului, pentru identificarea persoanelor, polițiștii au efectuat interogări în baza de date, prin aplicația e-DACcontext în care au constatat că una dintre acestea, respectiv o femeie, de 48 de ani, din București, este urmărită național, pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de 1 an și 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de “furt calificat”.

Astfel, femeia urmărită a fost depusă de polițiști în cadrul Penitenciarului Codlea, urmând a executa pedeapsa pentru care a fost condamnată.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia