Home / Actual / (VIDEO) Au început zborurile companiei FlyLili de la Brașov! Primul a fost către Munchen.

(VIDEO) Au început zborurile companiei FlyLili de la Brașov! Primul a fost către Munchen.

În această dimineață, sub egida primului zbor FlyLili din Brașov-Ghimbav către una dintre destinațiile de top – München – a fost trăit un moment emoționant.

München, locul unde tricolorii noștri vor juca pentru a doua oară, de data aceasta în optimile de finală ale Euro 2024, a devenit acum mult mai accesibil. 

Conducerea Consiliului Județean Brașov consideră că această destinație reprezintă o oportunitate minunată de a conecta oameni de cultura noastră și de a împlini visul multor români de a-și vedea jucătorii preferați pe Allianz Arena pe 2 iulie.

Îi susținem și suntem alături de ei, unii de la distanță, alții de mai aproape. Mulțumită FlyLili, Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav marchează un nou început.

Sperăm să fie de succes atât pentru aeroport, cât și pentru echipa noastră națională din Germania.

Momentul inaugural a fost marcat de prezența domnului director AIBG, Constantin Albu, și a directorului FlyLili, Jürgen Faff, care au fost alături de echipajul tânăr, contribuind la crearea unei atmosfere cu adevărat speciale și emoționante.

Fiți cu ochii pe Aeroportul Internațional Brașov pentru mai multe noutăți privind dezvoltarea acestui aeroport frumos, compact și modern.

Vă invităm să vizitați site-ul oficial FlyLili pentru a vă procura bilete și a vă susține Eurotricolorii în Germania. https://www.flylili.com/

Turneul internațional de tenis ATP „Ion Țiriac Challenger” revine la Brașov în perioada 30 iunie – 7 iulie 2024 – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia