Home / Actual / Oportunitate de angajare la Centru de tip Respiro din Noua

Oportunitate de angajare la Centru de tip Respiro din Noua

Centrul de zi de tip Respiro de la Căminul de Bătrâni din Noua, care va oferi posibilitatea cazării şi îngrijirii vârstnicilor pe o perioadă determinată de timp, urmează să îşi deschidă porţile. Pentru ca acest lucru să fie posibil este nevoie de personal specializat, 12 persoane urmând să fie angajate, respectiv patru asistente, patru îngrijitoare şi patru infirmiere. Dosarele pentru angajare se depun până pe data de 4 octombrie pe strada Panselelor nr.23.

Viceprimarul Adina Durbacă a precizat că, deocamdată, a fost depusă doar o singură persoană a fost interesată de un loc de muncă la noul centru, fiind chiar a doua oară când posturile sunt scoase la concurs. „Deschiderea acestui centru depinde foarte mult de cât de repede vom găsi personalul necesar. Suntem deja la a doua procedură, iar termenul limită pentru depunerea dosarelor este 4 octombrie. Cel mai probabil, lumea nu este atrasă de aceste posturi ţinând cont că salariu mediu este de doar 900 de lei brut, la care se adaugă sporul de vechime. Dacă nu vom ocupa posturile nici de această dată, vom fi nevoiţi să organizăm un nou concurs”, a explicat Adina Durbacă.

Centrul de tip Respiro din cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice din Noua este destinat vârstnicilor de peste 65 de ani, persoanelor adulte cu dizabilităţi şi bolnavilor cronici din municipiul Braşov, care în lipsa îngrijitorilor personali, au nevoie de supraveghere permanentă, dar şi cazării temporare a celor aflaţi în îngrijirea asistenților personali angajați prin Primăria Braşov, astfel încât aceştia să îşi poată efectua concediul de odihnă. De asemenea, aici vor putea fi cazaţi şi cei care beneficiază de serviciile bazei de tratament din cămin. Tariful perceput pe zi este de 50 de lei, pentru cazare, hrană (trei mese pe zi şi două gustări), dar şi servicii mediale în baza de tratament din incinta Căminului de Bătrâni. Durata maximă de îngrijire acordată unei persoane în centrul de tip Respiro este de trei luni.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply