Home / Actual / O tanara din Sacele scrie povesti personalizate pentru copii

O tanara din Sacele scrie povesti personalizate pentru copii

alexandra

Copiii iubesc poveştile şi de cele mai multe ori ei se confundă cu personajul principal şi se luptă cu forţele răului pentru a le învinge. Dar la fel de mult le place să fie în centrul atenţiei şi de aceea Alexandra-Giorgiana Banciu, o tânără din Săcele foarte talentată şi pasionată de  literatură, vă propune o nouă variantă de poveste, una personalizată, în care copilul dumneavoastră să fie chiar personajul principal. Astfel, el va avea propria lui poveste, în care va putea citi numele lui de mai multe ori şi va descoperi cu entuziasm cã este chiar eroul principal.

Dacă aveţi un copilaş care vă face viaţa mai senină (fiu, fiică, frăţior, surioară, verişor, verişoară, nepoţel sau nepoţică) şi vreţi să-i faceţi o surpriză de basm, vă invităm să îi trimiteţi Alexandrei câteva detalii despre el – nume, vârstă, pasiuni, personalitate, iar Alexandra va scrie o poveste personalizată, dedicată micuţului prichindel. O puteţi contacta pe Alexandra pe adresa de e-mail [email protected] sau îi puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/alexandragiorgiana.banciu – iar povestea dorită se va transforma în realitate. Ce vă costă? Doar câteva minute în care să-l descrieţi pe micuţul căruia vreţi să-i faceţi un cadou şi să-i trimiteţi mesajul pe una dintre adresele menţionate. În rest, creativitatea şi dragostea de poveşti vor intra în sarcina Alexandrei care aşteapta cu drag mesajele voastre.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

Leave a Reply