Home / Cultura / O noua lansare de carte la Sacele

O noua lansare de carte la Sacele

“Săcele, mari cărturari” a autorilor Victor Carpin şi Ştefan Muntean este cea mai nouă apariţie editorială din oraşul nostru.

Existenţa încă din vechime a şcolilor primare din Săcele şi a multor dascăli bine pregătiţi şi conştienţi de îndeletnicirea lor, a contribuit la ridicarea nivelului cultural al populaţiei româneşti săcelene, la şcolarizarea multor generaţii, la dispariţia treptată a analfabetismului, la dezvoltarea gustului lor, a dragostei pentru cititul cărţilor şi a gazetelor. Aşa se explică faptul că la terminarea şcolii primare, mulţi dintre fii Săcelelor îşi continuau studiile la licee, iar unii şi la universitate după a cărei absolvire deveneau elemente de frunte ale intelectualităţii româneşti

Prof. Univ. Dr. Gheorghe Drăgoi

Toţi iubitorii de cultură sunt aşteptaţi la lansarea cărţii ce va avea loc vineri, 30 mai 2014, la orele 17:00 în Sala Festivă a Liceului Tehnologic “Victor Jinga” din Săcele.

Vă aşteptăm!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply