Home / Actual / O femeie a căzut cu mașina în râul Timiș, în zona Hanul Domnesc

O femeie a căzut cu mașina în râul Timiș, în zona Hanul Domnesc

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări într-un dosar penal, pe care l-au deschis după ce o conducătoare auto testată pozitiv pentru consumul de alcool ar fi produs un accident rutier

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 00:30, polițiştii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Timişului din municipiul Săcele ar fi avut loc un incident rutier, în care a fost implicat un singur autoturism.

În scurt timp, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat ca cele sesizate se confirma, autoturismul implicat în incident aflându-se în albia râului Timiş.

Din primele cercetări a rezultat faptul că femeia care se afla la volan nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum şi astfel a pierdut controlul autoturismului, ieşind în afara carosabilului.

Din cauza faptului că femeia a suferit leziuni corporale aceasta a fost transportată la o unitate medicală, unde a beneficiat de îngrijiri de specialitate.

Cu această ocazie, femeia a fost testată de polițişti pentru consumul de alcool iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice, care vor stabili cu certitudine cantitatea de alcool consumată.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” şi “vătămare corporală din culpă” iar cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

sursa foto si text newsbv.ro

Partea a II-a. Aici sunt banii dumneavoastră! Caracatița PSD … 780.000 lei în 2023, deja 520.000 lei în 2024 – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia