Home / Actual / O companie germano-egipteană interesată să investească în producţia de ape minerale naturale la Săcele

O companie germano-egipteană interesată să investească în producţia de ape minerale naturale la Săcele

PILAR PROCARPATEN este o societate înmatriculată în Braşov, cu acţionariat străin, germano-egiptean, ce doreste să implementeze proiecte diverse de la investiţii green field până la unităţi de producţie. 

În urma analizei pieţei din România, compania a luat decizia să dezvolte un proiect similar şi în judeţul Braşov, pe raza unităţii administrate teritoriale a municipiului Săcele.

Acestia sunt interesaţi în a concesiona o suprafaţă de 2000 mp în baza unei redevenţe ce va fi stabilita de Consiliul Local Săcele pe o perioadă de minim 25 de ani, obiectivul fiind construirea şi dezvoltarea etapizată a unei fabrici de îmbuteliere şi distribuire a apei minerale.

Pentru realizarea acestui obiect de investiţii compania germano-egipteaza estimează alocarea a 5 milioane de euro, iar odată cu realizarea proiectului, crearea a 150 locuri de muncă.

Tototdată, investitorii consideră că municipiul Săcele are un potenţial semnificativ de forţă de muncă ce ar putea fi absorbită de către proiectul nostru.

Compania TRAMAR angajează la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply