Home / Actual / O caricatură de administrație la Săcele! Primăria vrea să facă un așezământ socio-educațional în cimitir

O caricatură de administrație la Săcele! Primăria vrea să facă un așezământ socio-educațional în cimitir

Da, ați citit bine. Scrie negru pe alb în propunerea de PUZ 

Primăria Municipiului Săcele a a adus la cunoștința publicului interesat intenția de elaborare a PUZ si RLU aferent – Cimitir Municipal (extinderea cimitirului de pe strada Tărlungului).

Dar cine a citit acest material tehnic ce stă la baza unor viitoare decizii își face cruce la propriu.

”In urma consultarilor directe ale beneficiarului cu autoritatile locale s-a stabilit ca pe terenul studiat sa se construiasca locuinte sociale individuale si corpuri noi cu destinatia de invatamant si educatie” – acesta este fraza care frizeaza ridicolul.

Locuințe sociale într-un cimitir? Clădiri cu destinația de învățământ și educație? Oare primarul Virgil Popa este atat de plictisit si de autosuficient incat nu citeste documentele si le propune opiniei publice neverificate?

Documentul numit PUZ: CIMITIR MUNICIPAL (EXTINDEREA CIMITIRULUI DE PE STR. TARLUNGULUI) are numeroase erori de logica, dar si informatii care se contrazic reciproc.

O dată se spune că ”zona studiată însumează suprafața de 14,163 ha (terenuri aflate in domeniul privat al persoanelor fizice sau juridice), din care suprafața ocupata de teren pentru constructii este de 100%”, iar apoi cateva capitole mai tarziu autorul confuzat se contrazice afirmand ca ”Terenurile pe care se propune extinderea cimitirului sunt terenuri arabile libere de constructii.”

Poate este cazul ca Virgil Popa să se trezească (foto dreapta) și să verifice cu atenție aceste documente ce stau la baza unui proiect important pentru comunitatea săceleană. 

Indiferent de se trezește sau nu, săcelenii simt că s-a spulberat mitul inginerului edil șef specialist. Asta măcar de ar fi existat vreodată cu adevărat acest mit la Săcele!

Săcelenii sunt terorizați în anumite zone de prezența ursului. Iată o mărturie ca un semnal de alarmă

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia