Home / Actual / Nori negri! Primarul Popa Virgil este supărat de majorarea tarifelor la gaz și curent

Nori negri! Primarul Popa Virgil este supărat de majorarea tarifelor la gaz și curent

În acest an Primăria Municipiului Săcele va trebui să plătească facturi de 3,4 ori mai mari pentru furnizarea energiei electrice și de 5,5 ori mai mari pentru furnizarea gazului metan, spune primarul Popa Virgil.

Acesta spune că există un adevărat haos de pe piața energetică, ce le-a permis furnizorilor de utilități să-și facă de cap, aceștia practicând o politică grosolană a tarifelor. 

Primăria Municipiului Săcele a urmat toate procedurile legale pentru a achiziționa energie electrică și gaz metan de pe Bursa de Mărfuri încă din luna octombrie 2021. Însă, furnizorii de energie electrică și gaz metan nu și-au încărcat ofertele pe Bursa de Mărfuri nici măcar în ultimul ceas din luna decembrie.

Deoarece pe Bursa de Mărfuri nu s-a depus nici o ofertă, pentru a încheia noile contracte pentru furnizarea de utilități, am fost nevoiți să apelăm la procedura de negociere pentru a nu ajunge la furnizorii de ultimă instanță care practică niște prețuri colosale.

Față de anul 2021, în acest an Primăria Municipiului Săcele va trebui să plătească facturi de 3,4 ori mai mari pentru furnizarea energiei electrice și de 5,5 ori mai mari pentru furnizarea gazului metan.

Totuși, este stupefiant faptul că cel mai mare furnizor de energie electrică din România a ofertat către Primăria Săcele un tarif de 2 ori mai mare față de prețul la care s-a încheiat contractul de furnizare a energiei electrice.

Se vând 4 terenuri! Primarul Popa Virgil nu se lasă și continuă cu planul de înstrăinare a patrimoniului orașului

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia