Home / Actual / Noii consilieri locali săceleni au depus jurământul

Noii consilieri locali săceleni au depus jurământul

Într-o ceremonie simplă, executată pe repede înainte din cauza condițiilor create de pandemia de COVID-19, consilierii aleși în urma votului din 27 septembrie au depus jurământul.

Totul s-a întâmplat în sala de spectacole a Centrului Multicultural și Educațional, în prezența dlui. Mihai-Cătălin Văsii, Prefectul Județului Brașov, acolo unde a avut loc ședința de constituire a Consiliului Local al Municipiului Săcele

Astfel, se da startul noului mandat administrativ 2020 – 2024, unul în care provocarile sunt mari și asteptările săcelenilor pe măsură.

Odata cu aleșii locali din legislativ, a depus jurământul și primarul Virgil Popa.

“Jur să respect Constituția și Legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor Municipiului Săcele, Județul Brașov. Așa să îmi ajute Dumnezeu!” eu fost cuvintele repetate de fiecare consilier în parte.

9 consilieri PNL, 7 consilieri PSD și 3 consilieri UDMR vor forma componența Consiliului Local la Săcele în următorii 4 ani.

Vehiculele fără stăpân sau abandonate pe domeniul public vor putea fi ridicate și valorificate și la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia