Home / Actual / Noi specialități medicale la Spitalul Municipal Săcele: diabet zaharet și boli metabolice, oncologie medicală și neurologie.

Noi specialități medicale la Spitalul Municipal Săcele: diabet zaharet și boli metabolice, oncologie medicală și neurologie.

Spitalul Municipal Săcele își extinde activitatea cu un număr de 12 paturi cu spitalizare continuă (boli cronice), precum și cu noi specialități medicale : diabet zaharet și  boli metabolice, oncologie medicală și neurologie.

Activitățile medicale nou înființate au avizul Ministerului Sănătății din România, urmând ca pe viitor să se deschidă și alte noi specialități.

Activitatea Spitalului Municipal Săcele se va desfășura atât la sediul unității din str. Oituz nr.54, dar și în Policlinica Municipiului Săcele, str. Episcop Popeea nr.20.

Pe 19 iulie 2019, la ora 11.00 – unitatea madicală aniversează 2 ani de la redeschidere, în cadrul unui eveniment ce va fi organizat pe terasa Spitalului Municipal din Săcele.

Primăria Săcele vinde terenuri situate în zona ANL Bunloc prin licitație publică deschisă cu strigare

Program de vizitare și tarife Canionul 7 Scări și Tiroliana 7 Scări

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia