Home / Actual / ATSA Industry, o companie din Săcele va livra autospecialele de deszăpezire pentru viitorul aeroport Brașov

ATSA Industry, o companie din Săcele va livra autospecialele de deszăpezire pentru viitorul aeroport Brașov

Procedura de achiziţie a Lotului 3 de autospeciale destinate Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav a fost finalizată.

Pe 22 mai 2019, când a expirat termenul de depunere a ofertelor, în SEAP se înscrisese un singur operator economic, respectiv firma SC ATSA Industry SRL, cu sediul în Săcele.

În urma evaluării ofertei, pe 8 iulie 2019 comisia de licitaţie din cadrul Consiliului Judeţean Braşov a încheiat Raportul procedurii şi a declarat câştigătoare respectiva ofertă.
Conducerea administraţiei judeţene urmează să semneze cu SC ATSA Industry SRL din Săcele contractul de furnizare a două autospeciale de deszăpezire PDA (cu plug, perie şi autosuflantă) cu o valoare de 4.200.000 lei (4.998.000 lei cu TVA), conform bzb.ro

ATSA Industry SRL va avea la dispoziţie 7 luni pentru a realiza contractul. Firma a avut mai multe contracte pentru furnizarea de autospeciale cu Aeroportul Kogălniceanu din Constanţa, fiind o initiativa privata de real succes.

ATSA Industry SRL avea la final de 2018 un numar mediu de 8 angajati, o cifra de afaceri de peste 35.000.000 lei, dar si un profit de 3.754.872

foto cover cu caracter informativ

Premieră la Vrei să fii milionar! Un săcelean este primul concurent care își sună prietenul doar ca să-l contrazică!

Sântilia 2019 – Programul complet: Când urcă pe scenă Aurel Tămaș sau trupa Proconsul

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia