Home / Actual / Noaptea, la volan fără permis de conducere, un tânăr a fost oprit de polițiștii săceleni pe strada Mocanilor

Noaptea, la volan fără permis de conducere, un tânăr a fost oprit de polițiștii săceleni pe strada Mocanilor

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele  efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 15 decembrie 2022, în jurul orei 23.45, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 20 ani, care conducea un autoturism pe stada Mocanilor din municipiul Săcele, județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere.

Cu ocazia audierii, conducătorul auto a declarat faptul că a urcat la volanul autoturismului, deși nu deține permis de conduce, pentru a merge la concubina sa care se afla la o unitate spitalicească din municipiul Săcele.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei. 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia