Home / Actual / Înca 3,2 miliarde euro: România a transmis a doua cerere de plată din Planul Național de Redresare și Reziliență

Înca 3,2 miliarde euro: România a transmis a doua cerere de plată din Planul Național de Redresare și Reziliență

Romania a transmis a doua cerere de plată din Planul Național de Redresare și Reziliență, prin care țara noastră va beneficia de aproximativ 3,2 miliarde euro, sub formă de grant și împrumut.

Prin aceste fonduri, România poate realiza investiții strategice care să ne ajute să îmbunătățim calitatea vieții oamenilor. Vorbim aici despre domenii cheie pentru modernizare, cum ar fi infrastructura de transport, a unităților de învățământ, a spitalelor și a rețelei naționale de apă și canalizare.

”Urmează un an în care, datorită oportunităților complementare generate de fondurile europene, avem posibilitatea unui salt uriaş pentru dezvoltarea României. Le mulțumesc colegilor mei din guvern pentru toate eforturile, datorită cărora am reușit să îndeplinim toate cele 51 de ținte și jaloane din primele două trimestre ale acestui an.” spune premierul României, președinte al Partidului Național Liberal Nicolae Ionel Ciucă.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia