Home / Actual / Muzeul Etnografic Săcele, pe lista celor ce pot fi vizitate cu biletul unic

Muzeul Etnografic Săcele, pe lista celor ce pot fi vizitate cu biletul unic

Consiliul Județean Brașov implementează un nou sistem de accesare a muzeelor, sub forma unui bilet unic care va permite accesul în toate muzeele gestionate de acesta.

Biletul unic va fi implementat în cel mai scurt timp pentru a facilita vizitarea muzeelor de către localnici, dar și de turiști.

Acesta este valabil pentru o perioadă mai lungă de timp și există chiar și pachete destinate familiilor, spune președintele CJ Brașov, Adrian Veștea:

Prețul unui bilet este de 25 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 5 lei pentru copii. Am decis să existe și un pachet destinat familiilor compuse din 2 adulți și 2 copii. Biletul va avea o valabilitate de 15 zile astfel încât fiecare să poată parcurge toate muzeelor, iar acesta va putea fi achiziționat din fiecare muzeu. Prețul pachetului de familie este de 50 de lei, iar pe viitor, în baza acestor bilete, se vor putea accesa și muzee aflate în curs de amenajare.

Biletul unic va fi introdus la următoarele instituţii: Muzeul Judeţean de Istorie – Casa Sfatului şi Bastionul Ţesătorilor, Muzeul de Etnografie Braşov şi cele trei secţii ale sale – Muzeul Civilizaţiei Urbane a Braşovului, Muzeul Etnografic Săcele şi Muzeul Etnografic „Gheorghe Cernea” Rupea, Muzeul de Artă Braşov, Muzeul „Casa Mureşenilor” – inclusiv Casa „Ştefan Baciu”.

La aceste nouă obiective muzeale vor fi adăugate încă două, din cadrul Muzeului Județean de Istorie Brașov, în momentul în care acestea îşi vor deschide porţile: Secția Bastionul Graft de pe Aleea după Ziduri şi Muzeul Sportului şi Turismului Montan care este în curs de amenajare în clădirea Olimpia.

Mult, puțin?! Factura câinilor fără stăpân la Săcele: peste 1 milion de lei

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia