Home / Interviuri si Opinii / Momente halucinante la Săcele! Candidatul PNL, Ciprian Sterpu, sechestrat în trafic timp de 20 minute de nepotul primarului Popa Virgil
cod AEP 21240015

Momente halucinante la Săcele! Candidatul PNL, Ciprian Sterpu, sechestrat în trafic timp de 20 minute de nepotul primarului Popa Virgil

Final de campanie tensionat la Sacele, acolo unde PSD a reușit să atingă un nou nivel de escaladare al terorii pe care o instituie prin oraș.

De data aceasta a căzut victimă chiar candidatul PNL Săcele, Ciprian Sterpu, cel care a fost blocat în trafic și sechestrat timp de câteva zeci de minute, chiar de către Souca Sorin, nepotul Primarului Popa Virgil. Detalii interesante despre acesta AICI! 

Ce s-a intamplat!?

In seara de 7 iunie, candidatul PNL se afla in zona Cernatu alaturi de 2 consilieri locali (si ei candidati) si se asigurau ca in ultima zi de campanie contra-candidatii de la alte partide nu distribuie materiale ilegale defaimatoare (asa cum mai facusera pe parcursul campaniei)

Dupa o scurta discutie cu colegii sai, Ciprian Sterpu spune că se îndrepta spre casa, insa nu a putut sa faca decat cativa metri deoarece brusc o masina a parcat lateral, iar din aceasta a coborat un barbat (ulterior identificat ca fiind Souca Sorin, nepotul primarului Popa Virgil).

Acesta s-a pus carosabil, blocand accesul autoturismului in care se afla la volan candidatul PNL pentru Primaria Sacele (foto sus). Desi i s-a cerut politicos sa se dea la o parte, Souca a refuzat si a inceput sa filmeze cu telefonul in timp ce striga isteric “Dă-i peste mine, dacă te ține”

Souca Sorin, nepotul primarului Popa Virgil: ”Vreau să știu ce faceți aici! Te 3 zile vă urmăresc”

Timp de mai multe minute, Souca l-a sechestrat in trafic pe Sterpu si urla necontenic la acesta sa ii spuna ce face acolo, de ce sta de vorba cu consilierii si de ce acestia au o duba (masina unuia din consilieri).

La aparitia Politiei Locale, supriza! Souca Sorin s-a apuca de dat ordine … ”pleaca mai departe, mai era o masina” (?!?) a spus acesta si politistii locali au executat ordinul ”nepotului” si s-au facut nevazuti.

Noroc cu aparitia Politiei Nationale, care a fost prompta si calma, persoanele au fost legitimate, situatia dezamorsata, iar cateva persoane in frunte cu Souca Sorin au ajuns la Politie pentru a da declaratii deoarece au inceput sa spuna ca ei banuiesc o frauda electrorala si o tentativa de mita electorala si chiar au sunat la 112. Un tertip care să le ascunda faptele mafiote prin care si-au imaginat ca vor timora un vicepreședinte de Consiliu Judetean.

Candidatul PNL, Ciprian Sterpu și-a putut continua drumul spre casă și mai ales spre o victorie pe 9 iunie, una care să scape orașul de nepoți de primar cu aere de interlopi. Eliberăm orașul! 

cod AEP 21240015

EXCLUSIV! Popa Virgil și nepotul sau favorit, în atenția DNA – Direcția Națională Anticorupție – Saceleanul

fotomonat

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia