Home / Actual / EXCLUSIV! Popa Virgil și nepotul sau favorit, în atenția DNA – Direcția Națională Anticorupție
fotomonat

EXCLUSIV! Popa Virgil și nepotul sau favorit, în atenția DNA – Direcția Națională Anticorupție

  • Reprezentanții firmei ce au dezvaluit că au fost amenințați și șicanați administrativ de nepotul primarului Popa Virgil, l-au nominalizat astfel pe Souca Sorin, spun că au făcut plângere la DNA.
  • Acuzele sunt grave și se îndreaptă împotriva primarului Popa Virgil, nepotului acestuia Souca Sorin și a altor angajați din Primăria Săcele
  • Infracțiunile de care aceștia se fac vinovați, ar fi, conform plângerii: abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, divulgarea de secrete de serviciu sau informații nepublice 

Jale in Primăria Săcele, acolo unde oamenii de abia așteaptă să scape de primarul Popa Virgil cel care îi forțează administrativ să încalce legea.

Această afirmație este întărită de plângerea penală depusă la DNA pe care o societate comercială ce a câștigat licitații și lucrări publice la Săcele.

Societatea comercială din Iași a scos la iveală și metodele tipic mafiote de intimidare pe care un administrator de facto al unui SRL din Săcele, nepotul primarului Popa Virgil – cum singur se prezintă, le folosește pentru a obține lucrări publice și bani publici.

Ieri am postat mesajul reprezentantului acestui SRL, care spune ca ”sub protecția lui Popa Virgil, un personaj ce se prezinta drept nepotul acestuia primeste lucrări publice pe bandă rulantă: Numele său este Souca Sorin! Personajul cu nume de cod ”Nepotul” s-a facut stăpân pe tot ce înseamnă modernizări, reabilitări, construcții civile în general și are un portofoliu impresionant realizat cu puțini angajați și multă subcontractare”

Omul de afaceri ce a câștigat lucrări la Săcele a fost contactat de ”Nepotul” și spune că a fost intimidat, amenințat și chiar supus unui șantaj administrativ pentru a colabora cu acesta.

Totul sub fraza: ”Sunt nepotul primarului Popa Virgil” și sub problema presantă că pentru ei (n.r. el și primarul PSD) vin alegerile și au probleme în campanie. Detalii Aici! EXCLUSIV: Un personaj care se prezinta ca fiind nepotul lui Popa Virgil, amenințări în stil mafiot la adresa unui om de afaceri – Saceleanul

Pentru că refuză să răspundă, reluăm întrebările grele pentru primarul pesedist Virgil Popa: Este adevărat că ați fost chemat la DNA în diverse? Ce anume v-au întrebat? (P) – Saceleanul

AEP 21240015

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia