Home / Actual / Peste 2 milioane lei va costa reabilitarea şi modernizarea Clubului Elevilor din Săcele

Peste 2 milioane lei va costa reabilitarea şi modernizarea Clubului Elevilor din Săcele

Societatea comerciala Tumax SRL a întocmit o Documentaţie de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie pentru reabilitarea şi modernizarea imobilului în care funcţioneaza Clubul Elevilor din Săcele.

Valoarea totală a investiţiei (inclusiv TVA) ar urma să fie de 2.050.558,80 lei, termenul este de 12 luni, suprafaţa construită fiind de 490 mp.   

Clădirea a fost finalizată în anul 1913 cu destinaţie de şcoală gimnazială regală, odata cu trecerea timpului cladirea a funcţionat ca şi corp de clădire al liceului de cultura si mai tarziu liceul real umanist, transfermat in scoală generală, din 1983 este casa pionerului ulterior în anul 1989 primeşte destinaţia de club al elevilor.

În prezent clădirea se află în administrarea Liceului Teoretic “George Moroianu” din Săcele, aici funcţionând câteva clase primare. 

Lucrările ce urmează să se execute privesc o intervenţie esenţială asupra clădirii şi vizează toate nivelurile acesteia, subsol, parter, etaj şi acoperiş.

Toate aceste sunt necesare pentru asigurarea în continuare a stabilităţii imobilului şi pentru ameliorarea confortului termic din acesta, precum şi reducerea consumurilor necesare funcţionării. 

V-ați făcut contract de salubrizare? Din 2019 apare Taxa Specială de Salubritate. Aceasta va fi plătită de persoanele fizice din Săcele ce nu au contract de salubrizare

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia