Home / Actual / Miștocar pe banii publici! Viceprimarul Géczi îi ia peste picior pe cei ce spun că există o problemă a câinilor fără stăpân în Săcele

Miștocar pe banii publici! Viceprimarul Géczi îi ia peste picior pe cei ce spun că există o problemă a câinilor fără stăpân în Săcele

Udemeristul Géczi Gellért îi ia la misto pe saceleni pe banii lor! Pe cei ce îi contestă performanțele deosebite în materie de ecarisaj, desigur.

Deranjat de postările de pe Facebook, dar și de materialele de presă, Géczi Gellért a contratacat cu o ironie tot pe Facebook.

Acesta povesteste idilic faptul că ”venind acasă dinspre Brașov am constatat cu plăcere că pe bulevard, din Baciu până în Satulung cinci persoane își plimbau patrupedul pe trotuar datorită vremii plăcute de afară.

Păi stau și mă întreb, cum își permit acești cetățeni să-și plimbe animăluțele într-o localitate plină cu câini vagabonzi? Unde-s dom’le toți câinii ăia fără stăpân care colcăie pe străzile municipiului nostru? Sau răutatea umană și lipsa de senzațional ne obligă să facem din țânțar armăsar? Dezinformăm doar de dragul artei? Cum vine asta?”

Plin de tupeu, cel de-al treilea om din administratia săceleană (v-am explicat in trecut ca al doilea este Gadea Sorin – administratorul public) isi permite sa abordeze o problema serioasa cu un misto nedemn de functia pe care o detine.

Cea mai bună replică i-o dau tot săcelenii!

Din păcate, realitatea l-a lovit din nou pe ignorantul viceprimar, pentru că au și apărut opiniile ce îl contraziceau pe subiect.

”Domnule Géczi Gellért, nu vreau sa fiu părtinitor, dar acum 10 minute la intersecția străzilor Morii cu Bd. Brașovului era un dulău de toată frumusetea, ce-i drept neagresiv”, a scris Horia B.

”Daca in cele 5 minute cat probabil ati facut din Baciu pana in Satulung probabil pe strada principala, nu ati vazut caini asta nu inseamna ca ei nu exista. Va recomand cateva plimbari de recreere ‘per pedes’ prin zone in care exista containere de gunoi de preferat intre 22:00 si 6 dimineata”, a continuat si Vali C.

”Câini cu sau fără stăpân nu știu dar aproape în fiecare noapte dă târcoale pe stradă și când reușesc intră și în curte, dărâmă pubela de gunoi și fac prăpăd. În curând voi repara poarta și voi monta camere de supraveghere video ca să vă pot trimite filmări”, spune si Karoly M.

”Dacă pe șosea nu ați întâlnit câini vagabonzi,asta nu înseamnă că nu sunt… In cartiere se plimbă în haite uneori…..” completeaza discutia si Izabella N.

”Haita de 5 caini de pe str. Coastei este libera si NEINDENTIFICATA!!! ..cu astia ce faceti?…mai ales ca va tot spun de acest pericol si nu actionati in nici un fel”, scrie si Elena B.

”Domnule Vice Primar, Géczi Gellért ați pus paie pe foc zic eu. Rapoartele cu animale fără stăpân se înmulțesc, iar dumneavoastră continuați sa ne ziceți ca sunt cazuri izolate”, spune si Cristian D.

Fotografiile vorbesc mai mult decat cuvintele

Din păcate pentru viceprimarul miștocar, tabloul este completat și de o serie de fotografii realizate pe 1 aprilie.

În ele se văd grupuri de câini ce-și fac veacul pe câmpul din zona Electroprecizia și pătrund periodic în cartier și în alte zone pentru a căuta mâncare.

După 5 ani la cârma municipiului Săcele, pesediștii înca dau vina pe ”administrațiile anterioare”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia