Home / Actual / Mergeţi să vedeţi spectacolul “Mincinosul” la Teatrul “Sica Alexandrescu” din Braşov. Nu veţi regreta!

Mergeţi să vedeţi spectacolul “Mincinosul” la Teatrul “Sica Alexandrescu” din Braşov. Nu veţi regreta!

Spectacolul “Mincinosul” de Carlo Goldoni, realizat la Teatrul “Sică Alexandrescu” din Brașov de către regizorul Vasile Nedelcu, a avut primele reprezentații în weekend.

Tânărul Lelio, personajul principal interpretat cu har de către actorul Gabriel Costea, ajunge în Veneţia natală după o absentă îndelungată. Aici se implică într-o ţesătură amoroasă complicată în centrul căreia stă frumoasa Rosaura.

Minciuna ca o floare, cum recunoaşte chiar Lelio, este arma acestuia, pe care o foloseşte ca să iasă din situaţii comice, dar care-l şi băgă în altele mai complicate.

Însă va reuşi mincinosul nostru să scape cu reputaţia intactă şi să păstreze şi fata? Pentru aceasta trebuie să vedeţi spectacolul. 

Piesa are ritm, are umor, în mare parte asigurat de personajele secundare şi pentru ochiul relaxat oferă şi surprize de deznodământ.

Mixul de actori cu experienţă, chipuri cunoscute ale scenei din Braşov, cu actori tineri, de viitor, funcţionează bine.

Spectacolul “Mincinosul” trebuie văzut! O să vă placă să petreceţi 2 ore urmărind minciunile lui Lelio, dar şi să aşteptaţi un ultim argument pentru a decide dacă îl iubiţi sau îl detestaţi pe acesta!

Program casa de bilete:
marți–vineri: 11:00–19:00; sâmbătă–duminică: 15:00–19:00;
Telefon: 0268.412.969.

www.teatrulsicaalexandrescu.ro

www.facebook.com/tsabrasov

Spectatorii au decis: “Este o piesă extraordinară, a fost adusă în timpurile noastre și este fe-no-me-na-lă, am râs cu lacrimi”

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply